Ansatte i Leger Uten Grenser drept i Tigray

To etiopiske og en spansk ansatt i Leger Uten Grenser (MSF) er drept i Tigray-provinsen i Etiopia, opplyser organisasjonen.

Leger Uten Grenser skriver at de tre var på reise i området torsdag ettermiddag, da organisasjonen mistet kontakten med dem. Fredag morgen ble kjøretøyet deres funnet tomt, og de tre ble funnet livløse like ved, heter det videre. – Ingen ord kan beskrive vårt sorg, sjokk og raseri over dette grusomme angrepet, skriver MSF. – Jeg fordømmer drapet på tre MSF-ansatte i Tigray i Etiopia. Jeg gir mine ektefølte kondolanser til deres familier og kolleger, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) i en uttalelse. Det er […]

Bli abonnent for å lese videre

Allerede abonnent? log in

Støtt global journalistikk på norsk ved å velge Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
833FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT