En kvinne får medisin på et helsesenter i Tigray-regionen i Etiopia. (Bildet har ingen direkte kobling med de siste dagers brutale hendelser.) Foto: UNICEF/Mulugeta Ayene
Leger Uten Grenser skriver at de tre var på reise i området torsdag ettermiddag, da organisasjonen mistet kontakten med dem. Fredag morgen ble kjøretøyet deres funnet tomt, og de tre ble funnet livløse like ved, heter det videre. – Ingen ord kan beskrive vårt sorg, sjokk og raseri over dette grusomme angrepet, skriver MSF. – Jeg fordømmer drapet på tre MSF-ansatte i Tigray i Etiopia. Jeg gir mine ektefølte kondolanser til deres familier og kolleger, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) i en uttalelse. Det er […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

Tips: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.