Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Marit Sørheim er ny daglig leder i Atlas-alliansen

— Jeg er både glad og stolt over å få muligheten til å lede Atlas-alliansens arbeid for å fremme like rettigheter og inkludering av mennesker med funksjonsnedsettelser, sier Marit Sørheim. Jeg ser frem til å ta del i dette viktige arbeidet videre sammen med de funksjonshemmedes organisasjoner, strategiske partnere blant norske bistandsorganisasjoner og ikke minst det dyktige teamet i Atlas-alliansen, sier Marit Sørheim.

Hun kommer fra stillingen som leder for internasjonal avdeling hos Caritas Norge.

— Styret i Atlas-alliansen er svært glade for at Marit har takket ja til å gå inn som ny daglig leder etter Morten Eriksen. Marit får en viktig oppgave med å fortsette det systematiske oppbyggingsarbeidet som Atlas har gjort de siste to årene og ikke minst, sammen med våre samarbeidspartnere, arbeide aktivt for at TOFI-samarbeidet får mulighet til å fortsette etter 2023, sier styreleder i Atlas-alliansen, Lilly Ann Elvestad.

— Marit Sørheim ble valgt i konkurranse med mange svært godt kvalifiserte kandidater. Hennes formelle bakgrunn, brede erfaring og personlige egenskaper, gjorde likevel at vårt endelige valg ble ganske enkelt, sier Elvestad i en pressemelding.

Marit Sørheim har erfaring fra Flyktninghjelpen, FOKUS og Caritas. Sørheim er utdannet ved Universitetet i Bergen hvor hun tok hovedfag i utviklingsgeografi.

Sørheim tiltrer stillingen 1. april.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT