Episode #79: Ben & Jerry’s, tvilsomme Telenor, verdens farligste yrke, og tilnærming mellom Putin og Xi

Hva skjer med verden? med Nik Brandal og Bjørnar Østby.

Ny uke, mer halloi. Denne uka skal det handle om alt fra Ben & Jerry’s sikkerhetspolitiske analyser, til svært miksede signaler fra Norge vis-a-vis Myanmar. Norge dropper dessuten å sende styrker til Mali, mens uenighet om Israel splitter AU. Det skal også handle om Tyskland i skvisen, nok en drept IS-leder, og  tilnærmingen mellom Russland og Kina.

Dette og mer i ukas episode av Hva skjer med verden. 

Hva skjer med verden? er podkasten for deg som er interessert i det som rører på seg innen internasjonal politikk, krig og fred (og alt røret midt imellom). Med Bjørnar Østby, Nik Brandal og resten av fagstaben ved institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner ved Oslo Nye Høyskole.

Podkasten gjengis i Transit magasin med tillatelse fra ONH.