Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

UiO organiserer norskkurs for flyktninger

Den internasjonale sommerskolen ved UiO (ISS) starter norskkurs for nyankomne flyktninger fra og med 18. juli.

For første gang ved Universitetet i Oslo blir det holdt et digitalt norskkurs for flyktninger. Det er Den internasjonale sommerskolen (ISS) som skal organisere undervisningen. Fra september blir det undervisning med fysisk oppmøte på Blindern campus.

Det kreves ingen forkunnskaper i norsk. Men for å dra nytte av timene, må deltakerne ha betydelig kunnskap om muntlig og skriftlig engelsk. Norskkurset for flyktninger er dialog-basert, med mye trening på bruk av muntlig norsk i hverdagen. I løpet av kurset skal de øve på vanlige situasjoner og bruke språket aktivt fra første økt. Kursdeltakerne vil også øve på uttale, intonasjon og aksentuering.

Disse norskkursene har ikke eksamen, og gir heller ikke universitetspoeng. Kursene kan tas enten personlig eller som digitale kurs.

SourceUiO

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT