Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Norges Fredsråd har fått en ny prosjektkoordinator

Ellen Opsal er nyansatt prosjektkoordinator hos Norges Fredsråd. Hun har lenge vært engasjert i fredsbevegelsen, både som student og som frivillig.

— Jeg har lenge vært engasjert i fredsbevegelsen, både som student og som frivillig, og gleder meg til å bli bedre kjent med dette arbeidet og bygge en karriere rundt noe jeg er stolt av å jobbe med, sier Ellen Opsal.

Ellen sier hun er oppvokst og har studert litt overalt. Hun fullførte nylig en master i internasjonal politikk ‘European Master in Migration and Intercultural Relations. Nå er Opsal er tilbake i Norge for første gang på mange år, og hun gleder seg til å komme i gang med arbeidet.

Under studietiden arbeidet Ellen med kunst som visuell historiefortelling på tvers av kulturer, gjennom prosjektet ‘Vår Migrasjonshistorie’. Som en del av et internasjonalt forskningsteam ved Universitetet i Stavanger, dokumenterte hun førstehånds erfaringer fra innvandrere i lokalområdet. 

— Som tidligere praktikant i Norges Fredsråd er jeg ikke helt ukjent med oppgavene, men ser nå fram til et dypere engasjement og å lære mer om hvordan fredsbevegelsens arbeid organiseres i Norge, sier Opsal.

Eller forteller at hun er utadvendt og liker å komme i kontakt med mennesker med ulik bakgrunn, en egenskap hun håper å få brukt i det kommende arbeidet som prosjektkoordinator. Hun ser fram til et dypere engasjemen, og å lære mer om hvordan fredsbevegelsens arbeid organiseres i Norge.

— Jeg er sikker på at tiden i fredsrådet vil bringe mange spennende prosjekter. 

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT