Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Norges Fredsråd har fått en ny prosjektkoordinator

Ellen Opsal er nyansatt prosjektkoordinator hos Norges Fredsråd. Hun har lenge vært engasjert i fredsbevegelsen, både som student og som frivillig.

— Jeg har lenge vært engasjert i fredsbevegelsen, både som student og som frivillig, og gleder meg til å bli bedre kjent med dette arbeidet og bygge en karriere rundt noe jeg er stolt av å jobbe med, sier Ellen Opsal.

Ellen sier hun er oppvokst og har studert litt overalt. Hun fullførte nylig en master i internasjonal politikk ‘European Master in Migration and Intercultural Relations. Nå er Opsal er tilbake i Norge for første gang på mange år, og hun gleder seg til å komme i gang med arbeidet.

Under studietiden arbeidet Ellen med kunst som visuell historiefortelling på tvers av kulturer, gjennom prosjektet ‘Vår Migrasjonshistorie’. Som en del av et internasjonalt forskningsteam ved Universitetet i Stavanger, dokumenterte hun førstehånds erfaringer fra innvandrere i lokalområdet. 

— Som tidligere praktikant i Norges Fredsråd er jeg ikke helt ukjent med oppgavene, men ser nå fram til et dypere engasjement og å lære mer om hvordan fredsbevegelsens arbeid organiseres i Norge, sier Opsal.

Eller forteller at hun er utadvendt og liker å komme i kontakt med mennesker med ulik bakgrunn, en egenskap hun håper å få brukt i det kommende arbeidet som prosjektkoordinator. Hun ser fram til et dypere engasjemen, og å lære mer om hvordan fredsbevegelsens arbeid organiseres i Norge.

— Jeg er sikker på at tiden i fredsrådet vil bringe mange spennende prosjekter. 

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT