Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Nytt samarbeid: FN-studentene og Verdens Beste Nyheter

Verdens Beste Nyheter og FN-studentene har gått sammen om et nytt samarbeid. FN-studentene skal være med å engasjere enda flere til VBN-prosjektet.

– Dette blir veldig bra, vi er alltid på utkikk etter gode samarbeidspartnere som kan være med på å bidra til økt engasjement rundt Verdens Beste Nyheter og bærekraftsmålene, sier Marte Hansen Haugan, talsperson for Verdens Beste Nyheter (VBN).

Verdens Beste Nyheter er en informasjonskampanje som har som formål å formidle framskritt og positive resultater fra utviklingsland. 

— Jeg tror samarbeidet med FN-studentene, særlig med deres kompetanse på bærekraftsmålene, vil gjøre dette til et fint og spennende samarbeid, sier Haugan.

Illustrasjonsfoto: Verdens Beste Nyheter / Kari Eiring

«Vi bruker konstruktiv journalistikk som arbeidsmetode når vi skriver nyheter, analyser og historier om internasjonal utvikling. Det betyr, at vi fokuserer på fremskritt, potensial og løsninger, men også at vi belyser utfordringer og problemer,» heter det på nettsidene til VBN.

– Vi i FN-studentene gleder oss til å samarbeide med Verdens Beste Nyheter, en kampanje som jobber for å spre optimisme og kunnskap rundt oppnåelsen av bærekraftsmålene – et frisk pust i den ellers ganske negative og pessimistiske fremstillingen som nesten utelukkende preger tradisjonelle nyheter, sier Andrea Irgens, kommunikasjonssjef i FN-studentene Norge.

— Det er også veldig fint at de gir unge mulighet til å ha en stemme i debatten, sier Irgens i en uttalelse på VBNs nettsider.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT