spot_img

COP28-sjefen anklages for grønnvasking på Wikipedia, har fjernet kritikk og skrevet inn rosende omtale

Ansatte av sultan al-Jaber, skal ha redigert Wikipedia-sider, hvor de har fjernet kritikk og lagt inn innhold fremhever hans rolle som administrerende direktør i Abu Dhabi National Oil Company. Det er The Guardian som melder dette.

COP28-presidenten anklages nå får å forsøke å "grønnvaske" sitt image etter at det ble kjent at ansatte i hans team har redigert Wikipedia-sider, med innhold fremhever hans rolle som administrerende direktør i ADNOC. - Oljeselskaper og deres direktører tar grønnvasking til et helt nytt nivå, de tar kontroll over globale klimakonferanser og får deretter sine egne ansatte til å børste vekk kritikken av deres åpenbare hykleri på Wikipedia, sier britisk parlamentsmedlem.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent? Velg mellom

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Transit Magasin, og automatisk tilgang på Naturpress.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
912FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT