Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

«Paddle Out»-protester mot Equinors Rosebankfelt flere steder i Storbritannia

Det har den siste uka vært flere koordinerte markeringer mot Equinors Rosebankfelt i Storbritannia.

I Storbritannia møtte flere hundre opp til en rekke protester landet rundt mot Equinors oljefelt Rosebank. Protestene foregikk på strender og i vannet. Folk hadde møtt opp med surfebrett, dykkerutstyr og kajakker. Rosebank-feltet ligger 130 kilometer øst for Shetland, og er det største uutviklede oljefeltet i Storbritannia. Equinor er hovedoperatør for feltet, og venter på godkjenning av feltet fra britiske myndigheter, for å gå videre med prosjektet. I Aberdeen, Storbritannias “oljehovedstad”, ble det arrangert en såkalt paddle out-markering, hvor de frammøtte padler ut på vannet med […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT