Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Norad rekrutterer internt: Per Fredrik Pharo blir ny avdelingsdirektør for Klima og miljø

Per Fredrik Pharo er ansatt som ny avdelingsdirektør til Norads avdeling for Klima og miljø. Han kommer fra stillingen som avdelingsdirektør for Norads avdeling for Partnerskap og omfordeling.

– Jeg har hatt en fantastisk tid i avdeling for partnerskap og omfordeling, og nå gleder jeg meg virkelig til å ta fatt på andre viktige og utfordrende oppgaver i avdeling for klima og miljø, og samtidig bidra til at Norad som helhet leverer best mulig på oppdragene fra Utenriksdepartementet og Klima- og miljødepartementet, sier Per Fredrik Pharo i en pressemelding.

Pharo har vært ansatt i Norad siden 2021, da han kom fra Klima- og miljødepartementet, hvor han var prosjektleder for regjeringens klima- og skoginitiativ (NICFI) og spesialrepresentant for klima og biologisk mangfold. Pharo fra har også erfaring fra Forsvarsdepartementet, forskning og privat næringsliv.

— Blant mange godt kvalifiserte søkere var han den sterkeste kandidaten, sier Bård Vegar Solhjell, direktør i Norad. — Gjennom arbeidet i Norad og samarbeidet med Norad da han ledet klima- og skogsatsinga i KLD, kjenner Per Fredrik også Norad og forvaltningen godt, og har erfaring med å jobbe tett med begge departementene Norad forvalter tilskudd på vegne av.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT