Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Ingen av Sveriges største miljøorganisasjoner reiser til klimatoppmøtet i Dubai

Årets klimatoppmøte, COP28, finner sted i Dubai i De forente arabiske emirater fra 30. november til 12. desember. Nå varsler de største svenske miljøorganisasjonene at de ikke vil sette av tid og penger til å delta i år.

Opptakten til klimatoppmøtet i Dubai har i mange måneder vært preget av kontroverser og påstander om grønnvasking. Menneskerettighetsorganisasjoner krever at ørkenstaten løslater flere titalls mennesker som sitter fengslet, nå flere år etter at dommen er ferdig sonet. Vertslandet har heller ikke rapportert egne metanutslipp på 10 år, viser nylige avsløringer. Nå forteller store svenske miljørganisasjoner at de ikke vil prioritere å delta på årets klimatoppmøte. Det er rett og slett ikke viktig nok å delta, forteller to av dem:  — En nedprioritering, ikke en boikott, […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT