Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Svenske miljøorganisasjoner vil droppe FNs klimatoppmøte i år. Deres norske kollegaer i WWF og Naturvernforbundet skal til Dubai

WWF Norge vil helt sikkert delta på FNs klimatoppmøte i Dubai og vil ikke endre praksis på grunn av årets vertsland. Naturvernforbundet sier de alltid sender en eller to til toppmøtet, men utelukker ikke å gjøre som sine svenske kollegaer i Naturskyddsföreningen, å bli hjemme.

Denne uka ble det kjent at svenske Naturskyddsföreningen ikke vil prioritere å sende en delegasjon til FNs klimatoppmøte. I år er første gang på ”jättejättelänge” Sveriges største miljøorganisasjon ikke deltar, sier generalsekretær Karin Lexén. Naturskyddsföreningens kollegaer i norske Naturvernforbundet har enn å så lenge planer om å følge vanlig praksis, men leder Truls Gulowsen sier at endelig avgjørelse ikke er tatt: — Vi har tenkt å sende en til to personer, slik vi har gjort de siste årene, men har ikke tatt noen endelig beslutning, […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT