spot_img

Svenske miljøorganisasjoner vil droppe FNs klimatoppmøte i år. Deres norske kollegaer i WWF og Naturvernforbundet skal til Dubai

WWF Norge vil helt sikkert delta på FNs klimatoppmøte i Dubai og vil ikke endre praksis på grunn av årets vertsland. Naturvernforbundet sier de alltid sender en eller to til toppmøtet, men utelukker ikke å gjøre som sine svenske kollegaer i Naturskyddsföreningen, å bli hjemme.

Denne uka ble det kjent at svenske Naturskyddsföreningen ikke vil prioritere å sende en delegasjon til FNs klimatoppmøte. I år er første gang på ”jättejättelänge” Sveriges største miljøorganisasjon ikke deltar, sier generalsekretær Karin Lexén. Naturskyddsföreningens kollegaer i norske Naturvernforbundet har enn å så lenge planer om å følge vanlig praksis, men leder Truls Gulowsen sier at endelig avgjørelse ikke er tatt: — Vi har tenkt å sende en til to personer, slik vi har gjort de siste årene, men har ikke tatt noen endelig beslutning, […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Gode grunner til å abonnere:

  • Du støtter et viktig prosjekt: Mer og bedre journalistikk om globale spørsmål.
   Årsabonnenter får alltid 15% rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi.
   Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.
 • LES OGSÅ

  FØLG

  1,627FansLik
  512FølgereFølg
  913FølgereFølg
  - Annonse -spot_img

  SISTE NYTT