Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Munnkurv for journalister under møte med klimaministre i Pressens Hus

KOMMENTAR: Det var Chatham House-regler da Espen Barth Eide møtte klimajournalister på Pressens Hus. Senere denne dagen fikk vi se at én av fire nordmenn ikke tror på forskning som viser at klimaendringene er menneskeskapte. Mon tro hvorfor.

Overskriften for denne dagen på Pressens Hus i Oslo var «Bak kulissene på klimatoppmøtet». Det var Institutt for journalistikk (IJ) som denne dagen inviterte til kurs for journalister som skal dekke FNs klimatoppmøte, COP28. Årets klimatoppmøte er det 28. i rekken. I år foregår toppmøtet i et land hvor ytringsfrihet er fraværende, og oljeindustrien står sterkt; De forente arabiske emirater.  Hvem har tatt initiativ til dette «kurset»? Er det journalistene selv? Allerede før «kurset» stusser jeg over at det er politisk representasjon på høyt nivå […]

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese. Logg inn med Vipps

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT