Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Lundin evakuerer blokk 5A och hæren går på offensiven

(STOCKHOLM / BLANKSPOT) Etter en fridag tirsdag var påtalemyndigheter, advokater og rettsmedlemmer tilbake i tingrettssal 34 i Stockholm tingrett. Temaet for den tjuende og tjueførste dag var den smuldrende sikkerhetssituasjonen i blokk 5A.

I verdenen utenfor rettssalen er to svenske fotballsupportere skutt og drept i Brussel. Hamas har angrepet Israel og Israel har svart med å bombe Gaza. I tillegg har Sveriges NATO-prosess møtt nye hindringer og Russland har gått på offensiven i Ukraina. Verdenssituasjonen gjenspeiles i fraværet av journalister i rom 34. Men det er ikke hele forklaringen på den manglende interessen for den pågående rettssaken. Da Kia-brødrene ble dømt for å ha delt topphemmelig informasjon fra Sikkerhetspolitiet og Forsvaret med Russland, var flere journalister i samme […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT