Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Ny direktør for GRID-Arendal

Karen Landmark blir ny direktør for forsknings- og kunnskapssenteret GRID-Arendal.

Karen Landmark etterfølger Petter Harris som administrerende direktør for GRID-Arendal. Harris slutter i stillinger ved årsskiftet.

Som direktør for GRID-Arendal ønsker Karen Landmark «å utvikle og implementere innovative og bærekraftige strategier med fokus på å fremme samarbeid, sikre finansiering, skalere opp effektfulle prosjekter og programmer, og bygge opp en tillitsbasert kultur», ifølge en pressemelding. 

Landmark jobber i dag i konsernledelsen i Greenstat, et energiselskap som «investerer i eksterne selskaper som skal bidra til utslippskutt og grønn verdiskaping», ifølge selskapets egne nettsider.

– Styret i GRID-Arendal er svært tilfreds med at Karen Landmark har takket ja til stillingen, sier styreleder Jan-Gunnar Winther i en pressemelding.

– Vi tror hun vil videreutvikle organisasjonen på en utmerket i måte i en tid hvor globale miljøutfordringer er viktigere enn noensinne.

GRID-Arendal er et informasjonssenter om internasjonale miljøproblemer, og er lokalisert i Arendal. Senteret ble etablert i 1989. GRID-Arendal er opprettet etter initiativ fra FNs miljøprogram UNEP og den norske regjering.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT