Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

17. november: Første gang over 2 grader oppvarming – og vi er på vei mot 2,9

Tallene betyr ikke at verden har mislykkes med å nå det såkalte 2-gradersmålet. Da må den globale snittemperaturen ligge over 2 grader i en lang periode. Men samtidig varsles det at vi er på vei til 2,9 graders temperaturøkning.

For første gang er det registrert en dag der snittemperaturen på jorda var over 2 grader høyere enn i førindustriell tid. «Milepælen» ble passert 17. november, ifølge foreløpige tall fra EUs klimaovervåkingstjeneste C3S. De viser at snittemperaturen på jorda denne dagen var 2,06 grader høyere enn i førindustriell tid. Tallene betyr ikke at verden har mislykkes med å nå det såkalte 2-gradersmålet. Da må den globale snittemperaturen ligge over 2 grader i en lang periode. Målt over tid er den globale oppvarmingen foreløpig på om […]

Denne artikkelen er gratis å lese

Logg inn eller registrer konto med Vipps

Det koster deg ingenting å registrere deg, men vil sende deg vårt nyhetsbrev 2-3 ganger per uke. Om du angrer så er det lett å melde deg av nyhetsbrevet, og konto sletter du via Min side.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT