Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Flertall i FN for ny global skatteavtale

Nå skal FN jobbe for en skattekonvensjon. Det vedtok FNs generalforsamling den 22. november.

Resolusjonen som ble vedtatt i FNs generalforsamling den 22. november gir grønt lys til forhandlinger om en skattekonvensjon i FN.  — Dette er en historisk seier i kampen mot selskapers og rike personers skattetriksing. Enorme summer stjeles fra fellesskapet hvert eneste år, samtidig som vi sliter med å finansiere grunnleggende velferd og klimatiltak, sier Kathrine Sund-Henriksen, generalsekretær i Forum for utvikling og miljø. Forslaget ble presentert og fremmet av samtlige afrikanske land i fellesskap, og forslaget fikk et overveldende flertall i FNs generalforsamling.  Målet er […]

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese. Logg inn med Vipps

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT