Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Flertall i FN for ny global skatteavtale

Nå skal FN jobbe for en skattekonvensjon. Det vedtok FNs generalforsamling den 22. november.

Resolusjonen som ble vedtatt i FNs generalforsamling den 22. november gir grønt lys til forhandlinger om en skattekonvensjon i FN.  — Dette er en historisk seier i kampen mot selskapers og rike personers skattetriksing. Enorme summer stjeles fra fellesskapet hvert eneste år, samtidig som vi sliter med å finansiere grunnleggende velferd og klimatiltak, sier Kathrine Sund-Henriksen, generalsekretær i Forum for utvikling og miljø. Forslaget ble presentert og fremmet av samtlige afrikanske land i fellesskap, og forslaget fikk et overveldende flertall i FNs generalforsamling.  Målet er […]

Denne artikkelen er gratis å lese

Logg inn eller registrer konto med Vipps

Det koster deg ingenting å registrere deg, men vil sende deg vårt nyhetsbrev 2-3 ganger per uke. Om du angrer så er det lett å melde deg av nyhetsbrevet, og konto sletter du via Min side.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT