Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

ILO-sjefen i Qatar: – Migrantarbeidersenteret har aldri vært et reelt alternativ

(DOHA / IDRETTSPOLITIKK.NO) FNs internasjonale arbeidsorganisasjon (ILO) holder til i et nyoppført, futuristisk bygg i Lusail, en forstad til Doha. Max Tunon er sjef for kontoret som har 12 ansatte og siden 2018 har han vært et bindeledd mellom migrantarbeidere, myndighetene i Qatar, FIFA, Norges Fotballforbund (NFF) og alle andre som har vært involvert i arbeidslivsspørsmål knyttet til VM.

ILOs drift og bygningen i Qatar betales av Qatar og det pågår for tiden forhandlinger mellom ILO og myndighetene om en ny fireårsavtale frem til 2027. Den avtalen skal være klar i årsskiftet 2023/24. ILO-sjef Max Tunon har flere ganger blitt anklaget for å tale qatarske myndigheters sak. Hevder Kafala-systemet er avskaffet I et intervju med Idrettspolitikk.no, Ekstra Bladet og Josimar sier Tunon at det er gjort store fremskritt i Qatar de siste årene. Han viser blant annet til at Kafala-systemet (et verge-system) er avskaffet […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT