Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

ILO-sjefen i Qatar: – Migrantarbeidersenteret har aldri vært et reelt alternativ

(DOHA / IDRETTSPOLITIKK.NO) FNs internasjonale arbeidsorganisasjon (ILO) holder til i et nyoppført, futuristisk bygg i Lusail, en forstad til Doha. Max Tunon er sjef for kontoret som har 12 ansatte og siden 2018 har han vært et bindeledd mellom migrantarbeidere, myndighetene i Qatar, FIFA, Norges Fotballforbund (NFF) og alle andre som har vært involvert i arbeidslivsspørsmål knyttet til VM.

ILOs drift og bygningen i Qatar betales av Qatar og det pågår for tiden forhandlinger mellom ILO og myndighetene om en ny fireårsavtale frem til 2027. Den avtalen skal være klar i årsskiftet 2023/24. ILO-sjef Max Tunon har flere ganger blitt anklaget for å tale qatarske myndigheters sak. Hevder Kafala-systemet er avskaffet I et intervju med Idrettspolitikk.no, Ekstra Bladet og Josimar sier Tunon at det er gjort store fremskritt i Qatar de siste årene. Han viser blant annet til at Kafala-systemet (et verge-system) er avskaffet […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT