Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Ett år etter VM i Qatar: – Jeg er bekymret for framtiden

(QATAR / IDRETTSPOLITIKK.NO). Veien inn til migrantarbeidsleiren vi besøkte i april 2022 er fortsatt like humpete. Det er knapt en vei. Men noe er forandret. Noen av husene i leiren er jevnet med jorden og andre er malt i fine farger. For dem som fortsatt bor der er forholdene ikke så fargerik.

Vi har kjørt bil i 30-40 minutter ut av Doha og vår sjåfør stopper i skyggen av et murgjerde, midt mellom to lastebiler. Rett over veien har det kommet en restaurant og en liten dagligvarebutikk i et rødmalt bygg. For halvannet år siden var dette et uferdig murhus. Det er lite mennesker å se, men det bor flere tusen mennesker her. Nesten umulig å bytte jobb Selv om arbeidsmarkedet for migrantarbeidere har blitt vanskeligere etter VM har vi fått vite fra FNs internasjonale arbeidsorganisasjon (ILO) […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT