Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Ny daglig leder for Stiftelsen Karibu

NYTT OM NAVN: Aurora Nereid skal lede Karibus arbeid med å støtte alternative stemmer fra det globale Sør.

— Modige, strategiske og alternative stemmer fra det globale Sør har aldri vært viktigere, og behovet for internasjonal solidaritet har aldri vært mer synlig, sier Aurora Nereid, som ser fram til arbeidet med å lede Stiftelsen Karibu.

— Jeg ser frem til å engasjere meg med og lære av Karibu og sine partnere videre, sier Nereid i en pressemelding.

Aurora Nereid tar med seg erfaring som frivillig, ansatt, styremedlem og leder fra en rekke sivilsamfunnsorganisasjoner, solidaritetsbevegelser og utviklingsorganisasjoner – med fokus på det globale Sør.

Karibus styreleder, Kasper Landmark, ønsker Nereid velkommen:

— Vi er veldig fornøyd med å kunne ønske Aurora velkommen, sier Landmark. — Auroras kompetanse og engasjement samsvarer godt med Karibus profil og hun vil bringe nye perspektiver og energi inn i prosessen med å forme stiftelsen i årene fremover.

Hun har tidligere hatt stilling som daglig leder i Fellesrådet for Afrika fra 2019 til 2021, hun har jobbet som programrådgiver i Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond (SAIH) årene 2014 til 2019 og har før det også jobbet som internasjonal rådgiver i Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU).

Aurora Nereid har allerede tiltrådt som daglig leder for Stiftelsen Karibu.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT