Google Streetview – nå UNDER VANN!

Annonse

Genialt! I anledning FNs dag for hav 8. juni har Google lansert streetview UNDER VANN!

Havet er livsviktig for hele planetens helse, og havene trenger vår beskyttelse, mot rovdrift, forsøpling og økte CO2-utslipp.

I Google-map kan du gjøre som på land: zoome ut og inn og følge pilene. Ta en tur under havet og svøm med fiskene!

https://www.google.com/maps/views/u/0/streetview/oceans?gl=no

Google Streetview - Underwater.
Google Streetview – Underwater.
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!