Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Podkast: Dette vil demokratene gjøre i representantenes hus

korrespondentenePODKAST: Denne uken ser Korrespondentene på hva Demokratene kan gjøre nå som de har fått flertallet i Representantenes Hus. 

Den umiddelbare effekten etter Demokratenes flertall er flere etterforskninger, flere høringer, og nye konfrontasjoner mellom Donald Trump og Nancy Pelosi. Men Demokratene vil også prøve å legge frem nye lovforslag som klimaplanen «Green New Deal» og en ny helsereform. Disse vil aldri få gjennomslag i Senatet der Republikanerne fortsatt har flertall, men de vil bli hyppig diskutert blant de Demokratiske presidentkandidatene.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT