korrespondentenePODKAST: Denne uken ser Korrespondentene på hva Demokratene kan gjøre nå som de har fått flertallet i Representantenes Hus. 

Den umiddelbare effekten etter Demokratenes flertall er flere etterforskninger, flere høringer, og nye konfrontasjoner mellom Donald Trump og Nancy Pelosi. Men Demokratene vil også prøve å legge frem nye lovforslag som klimaplanen «Green New Deal» og en ny helsereform. Disse vil aldri få gjennomslag i Senatet der Republikanerne fortsatt har flertall, men de vil bli hyppig diskutert blant de Demokratiske presidentkandidatene.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!