KVINNER MOT TRUMP: Robert Muellers etterforskning av Russlands eventuelle innblanding i USA-valget i 2016 har blitt en hodepine for Donald Trump. Dette bildet viser en plakat som også Trump erfarer; Mueller og etterforskningen blir ikke borte. Bildet er fra kvinnemarsjen i San Francisco, januar 2018. Foto: Flickr / Master Steve Rapport / CC-by-2.0
- Annonse -
FIVH søker fundraisere

korrespondentene

PODKAST: Korrespondentene går gjennom de viktigste punktene og de mest sentrale aktørene i Robert Muellers etterforskning av Russlands påvirkning av presidentvalget i USA i 2016 – og hvilken rolle Donald Trumps team spilte.

HØR PODKASTEN HER:

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

- Annonse -
- Annonse -
Støtt global journalistikk, tegn abonnement på Transit magasin