Brexit sett fra Belfast – Annette Groth og Jan Erik Mustad har flyttet studioet til Nord-Irland

Anette Groth og Jan Mustad i Belfast. Foto: Britiskpolitikk.no
Annonse
Anette Groth og Jan Mustad i Belfast
Annette Groth og Jan Mustad i Belfast. Foto: Britiskpolitikk.no

PODKAST: I denne episoden av Pod Britannia handler det om brexit, grensespørsmålet, den omstridte backstopen og muligheten for en irsk gjenforening.

Britiskpolitikk.no har vært på reportasjetur i Nord-Irland og podkasten er tatt opp i Belfast. I studio: Annette Groth og Jan Erik Mustad.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/600798612″ params=»color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Britiskpolitikk.no er et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!