Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

The Squad: Dette er de fire kvinnene som provoserer både Donald Trump og ledende demokrater

The Squad
THE SQUAD: Fra venstre, Alexandria Ocasio-Cortez, Rashida Tlaib, Ayanna Pressley og Ilhan Omar. Alle foto: Wikimedia / U.S. House Office of Photoraphy / Public Domain

PODKAST: Forrige uke ble det kjent at Israel har nektet å gi Rashida Tlaib og Ilhan Omar, to demokratiske politikere, innreise til landet. Beslutningen ble tatt på oppfordring fra president Donald Trump.

Tlaib og Omar utgjør halvparten av en ny gruppe politikere som kaller seg The Squad. De to andre medlemmene er Ayanna Pressley og Alexandria Ocasio-Cortez.

Men hvem er egentlig The Squad? Korrespondentene tar i denne episoden for seg bakgrunnen til fire av Demokratenes nye stjerneskudd, den interne krangelen de har hatt med ledende politikere i det Demokratiske partiet, og ikke minst hetsen de har møtt fra Donald Trump og hans tilhengere.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT