Er vi alle feminister nå?

"Denne boken er særlig viktig for ungdom. Den kan gjøre seg godt i skoleverket. Jeg skal i alle fall gi den til min 18-årige datter. Boka har energi nok til det."

Marta Breen
Annonse
NY BOK: Marta Breen – «Hvordan bli en (skandinavisk) feminist», utgitt på Cappelen Damm (2020). I 1993 var jeg en av de første som fikk retten til å ta ut pappapermisjon. Arbeiderpartiet og Norge, med Grete Berget i spissen, innførte en radikal reform, som plutselig omdefinerte papparollen. I dag er den norske og skandinaviske likestillingspraksisen, […]
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis ved abonnement, ingen bindingstid. Nyhet: Dagspass for 49,-. Velg blant Abonnement, Årsabonnement eller Dagspass. Allerede abonnent? log in
Annonse

Legg igjen en kommentar