Sunniva Folgen Høiskar. Foto: SAIH
Sunniva Folgen Høiskar. Foto: SAIH

Sunniva Høiskar ble 24.april gjenvalgt som leder for Studentenes og akademikernes hjelpefond (SAIH).

Denne gangen ble SAIHs årsmøte avholdt via digitale kanaler, på grunn av korona-pandemien:

«Sunniva har vært nestleder i SAIH i ett år og leder i ett år. Hun har bred politisk erfaring og organisasjonserfaring, samt lang fartstid innad i organisasjonen. Sunniva viser et sterkt engasjement for å videreføre, videreutvikle og fullføre eksisterende prosesser i SAIH og for å utforske nye veier for organisasjonen», skriver valgkomiteen i sin innstilling.

«Hun har gjort en god jobb som en synlig leder for SAIH, og vi mener at hun i enda et år vil kunne lede SAIH med en trygg, engasjert og erfaren hånd.»

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

Som nestledere får Høiskar med seg de nyvalgte Roya Shahibzadeh og Hector Ulloa.

Fra tidligere har Høiskar hatt verv i AUF i Agder. De de siste årene har hun jobbet i SAIH, blant annet i kampanjeutvalget for organisasjonens Vest-Sahara-kampanje.

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!