Masseskyting i Colorado og migrasjon på grensen

PODKAST: Korrespondentene snakker om masseskytinger i USA og migrasjon ved Mexico-grensen, to temaer som ikke ble diskutert så veldig mye da pandemien var på sitt verste, men som har kommet tilbake i nyhetsbildet for fullt den siste uken. 

Men først forteller Johannes om sin jobbreise til Bahamas, og vi deler erfaringer fra vaksinefordelingen i Texas og New York.

Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!