Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Ny kommunikasjonssjef i Kirkens Nødhjelp

Tidligere statssekretær i Utenriksdepartementet, Aksel Jakobsen (47), er ansatt som ny leder for Avdeling for kommunikasjon og politikk i Kirkens Nødhjelp.

Aksel Jakobsen (47) er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Kirkens Nødhjelp.

– Kirkens Nødhjelps innsats for å redde liv, bidra til utvikling og fremme fred trengs mer enn noensinne. Jeg er entusiastisk over å få bli en del av dette viktige arbeidet og det solide teamet i Kirkens Nødhjelp, sier Jakobsen.

Jakobsen jobber i dag som spesialrådgiver for KrFs stortingsgruppe. Han har tidligere vært statssekretær for Dag-Inge Ulstein. Han har tidligere arbeidet som rådgiver for GAVI, vært rådgiver for KrFs Stortingsgruppe og for regjeringen Bondevik 2.

Siden august har det vært kjent at Lisa Sivertsen forlot stillingen som kommunikasjonssjef i KN til fordel for en direktørstilling i Norad.

Påtroppende Jakobsen er utdannet jurist fra Universitetet i Tromsø.

– Aksel Jakobsen bringer mye verdifull erfaring innen politikk og kommunikasjon og en viktig internasjonal erfaring fra det utviklingspolitiske feltet på ulike nivåer, sier generalsekretær Dagfinn Høybråten.

Jakobsen tiltrer sin nye stilling 1. mars neste år.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT