Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

— Hvis vi vil forandre verden, må vi drive med lobbyvirksomhet, og vi må vite hvordan vi best kan gjøre det

Slik innledet Tonje M. Viken rapporten «Fra den andre siden av bordet – myndighetenes syn på samarbeidet med norsk sivilsamfunn i internasjonale prosesser», som hun selv har vært med å skrive på oppdrag fra Forum for miljø og utvikling (ForUM).

NY RAPPORT: I forbindelse med lansering inviterte ForUM denne uken til en panelsamtale om hvordan man kan forbedre samarbeidet mellom sivilsamfunn og myndigheter, og gjøre arbeidet med politisk påvirkning bedre for begge parter. 

— Sivilsamfunnet er en viktig partner for å skape et mer rettferdig samfunn, både som vaktbikkje overfor myndighetene, men og som en kanal for myndighetenes bistandspolitikk, ved at de hjelper å omsette politikken til konkrete saker, sa Bjørg Sandkjær, statssekretær for utviklingsministeren. 

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT