— Hvis vi vil forandre verden, må vi drive med lobbyvirksomhet, og vi må vite hvordan vi best kan gjøre det

Slik innledet Tonje M. Viken rapporten «Fra den andre siden av bordet – myndighetenes syn på samarbeidet med norsk sivilsamfunn i internasjonale prosesser», som hun selv har vært med å skrive på oppdrag fra Forum for miljø og utvikling (ForUM).

NY RAPPORT: I forbindelse med lansering inviterte ForUM denne uken til en panelsamtale om hvordan man kan forbedre samarbeidet mellom sivilsamfunn og myndigheter, og gjøre arbeidet med politisk påvirkning bedre for begge parter. 

— Sivilsamfunnet er en viktig partner for å skape et mer rettferdig samfunn, både som vaktbikkje overfor myndighetene, men og som en kanal for myndighetenes bistandspolitikk, ved at de hjelper å omsette politikken til konkrete saker, sa Bjørg Sandkjær, statssekretær for utviklingsministeren. 

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Gode grunner til å abonnere:

  • Du støtter et viktig prosjekt: Mer og bedre journalistikk om globale spørsmål.
   Årsabonnenter får alltid 15% rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi.
   Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.
 • LES OGSÅ

  FØLG

  1,627FansLik
  512FølgereFølg
  875FølgereFølg

  SISTE NYTT