Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

50 britiske parlamentsmedlemmer ber om stopp av Equinors oljefelt Rosebank

Over 50 britiske parlamentsmedlemmer og politikere har skrevet til energisikkerhetsminister Grant Shapps med oppfordring om å stanse utbyggingen av Equinors oljefelt Rosebank. Feltet er det største uutviklede oljefeltet i Storbritannia.

Brevet fra parlamentsmedlemmene føyer seg inn i rekken av økende motstand mot regjeringens støtte til nye utbygginger av fossilt brensel, og forrige ukes kunngjøring om regjeringens planer om å utstede 100 nye Nordsjølisenser.  I brevet begrunner parlamentsmedlemmene fra alle de store partiene hvorfor Equinors oljefelt må stoppes. De hevder at det ville være «dypt uansvarlig» å gi grønt lys til et oljefelt som vil produsere over 200 millioner tonn CO2 om oljen brennes. Dette tilsvarer å drive 56 kullkraftverk i ett år eller mer enn […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT