Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Israel mistenkes for å fortsatt eksportere våpen til Aserbajdsjan

(BLANKSPOT) Midt under den brennende krigen mellom Israel og Hamas mistenkes Israel for fortsatte våpenleveranser til Aserbajdsjan.

I forkant av krigen i Nagorno-Karabakh i 2020, invasjonen av Armenia i 2022 og den siste offensiven mot Nagorno-Karabakh for en måned siden, har flytransportene av våpen fra Israel til Aserbajdsjan økt. Nå rapporterer flere store kaukasiske sosiale medier-kontoer som overvåker konflikten at flytransportene fra fra Israel til Aserbajdsjan, som antas å frakte våpen, fortsetter. Dette skjer samtidig som den Brussel-baserte avisen Politico melder at amerikansk informasjon er lekket om at Aserbajdsjan planlegger en ny invasjon av Armenia. Informasjonen ble senere tilbakevist av det amerikanske […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT