Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Biltema Foundation gir 2,5 millioner SEK til Leger Uten Grenser

Biltema Foundation donerer 2,5 millioner svenske kroner til Leger Uten Grensers arbeid i Ukraina og andre kriser verden over.

«Denne donasjonen er et uttrykk for vår dype tro på viktigheten av å fortsette å støtte de organisasjonene som er i frontlinjen i verdens kriserammede områder, særlig sett i lyset etter den siste tragiske hendelsen der et av Leger Uten Grensers kontorer i Ukraina ble bombet.» skriver Biltema i en pressemelding.

«I en tid der mediedekningen ikke er like sterk, er det mer avgjørende enn noen gang at vi fortsetter å gi vår støtte til de organisasjonene som står ved de mest utsattes side, uansett omstendighetene», sier Adelina Voci, talsperson for Biltema Foundation. 

Leger Uten Grenser har operert i Ukraina i flere perioder siden 1999. I dag arbeider Leger Uten Grenser med å tilby helsehjelp og donere forsyninger og opplæring til sykehus som behandler mennesker rammet av krigen.

«Vi er utrolig takknemlige for Biltema Foundations generøse bidrag. Denne støtten vil gjøre en betydelig forskjell for vårt arbeid i Ukraina og i andre kriser vi arbeider i. Behovene er enorme over hele verden, og hvert bidrag redder liv,» sier Ida Bah, innsamlingsleder for Leger Uten Grenser i Sverige.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT