Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Den viktigste stillingsbasen for grønne og globale virksomheter

Stillingsutlysninger som treffer de rette kandidatene: Transit Magasin har de siste årene etablert bransjens viktigste tjeneste for stillingsutlysninger.

(DETTE ER EN ANNONSE)

Mange av Transit Magasins lesere er innom spesielt for å se etter ledige stillinger. Vi opplever økende etterspørsel fra både annonsører og jobbkandidater.

Transit Magasin er det uavhengige bransjemagasinet for norske organisasjoner, bedrifter og virksomheter som jobber innen humanitær sektor og ideelle organisasjoner.

Våre lesere er globalt engasjerte mennesker. Våre lesere jobber med eller er spesielt interessert i emner som menneskerettigheter, klima- og miljø, freds- og sikkerhetspolitikk, bistandspolitikk, utdanning, global helse, økonomi, demokrati og sosial utvikling.

35.000 lesere

En stillingsutlysning i Transit Magasin når potensielt over 10.000 lesere hver måned. Minst like viktig er den distribusjon som deres utlysning får i våre nyhetsbrev og i våre sosiale medier-kanaler. Vi forvalter deres stillingsutlysning med engasjement for å nå ut til flest mulig.

Transit media AS eier og driver de tre nettavisene Transit Magasin, Naturpress og Idrettspolitikk.no og tilbyr annonsering på tvers der det er relevant. Annonsesamkjøringen når ut til over 35.000 unike lesere hver måned!

Derfor er sannsynligheten høy for at globalt engasjerte virksomheter når de rette kandidatene i våre kanaler. I motsetning til Finn-annonser når også vi mennesker som ikke aktivt leter etter en ny jobb, men som er høyt kvalifiserte kandidater som kan bli fristet av en mulighet hos dere.

Illustrasjonsfoto: Canva

En kundetjeneste, ikke en annonse

Vi gir annonsører og alle utlysninger personlig oppfølging.

Vår markedskonsulent hjelper dere med distribusjon, fra utlysningen legges ut til søknadsfristens utløp, for å optimalisere rekkevidde. Og utlysningstiden forlenges ved behov uten ekstra kostnad, ved behov.

Kunder med faste rammeavtaler har fri bruk – eller klippekort – og sikres rabatter og forutsigbar oppfølging gjennom hele året.

Transit Media AS leverer en tjeneste mer enn en annonseplass, hvor vi hjelper med stillingsutlysninger, kursutlysninger eller promotering av arrangementer.

Ta kontakt med Rebekka Mong Andreassen på e-post rebekka@transitmedia.no eller per telefon +47 936 02 405‬.

Referanser

Noen av organisasjonene som har lagt ut stillingsutlysninger de siste årene er:

Den Norske Helsingforskomite, Regnskogfondet, Norec – Norsk Senter for Utvekslingssamarbeid, Norsk Folkehjelp, Stiftelsen Atlas-Alliansen, World Food Programme, Kirkens Nødhjelp, Digni, Foreningen for Internasjonale Vannstudier, Ingeniører Uten Grenser Norge, SOS-barnebyer, FOKUS – Forum for Kvinner og Utviklingsspørsmål, LO – Landsorganisasjonen i Norge, Plan International Norge, Nansen Fredssenter, Det Norske Menneskerettighetsfond, Det Norske Misjonsselskap, Kfuk-Kfum Global, Norges Blindeforbund, Noah – for Dyrs Rettigheter, Stiftelsen Intosai Development Initiative (IDI), Strømmestiftelsen, Norad, Det Kongelige Selskap for Norges Vel, Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske Komité, Wikimedia Norge, Stiftelsen Trygg Mat Tracking, Misjonsalliansen, Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond, Det Europeiske Wergelandsenteret, Effektiv Altruisme Norge, Norges Handikapforbund, Zabai AS, Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO), Natur og Ungdom, Greenpeace, Norsk Forbund for Utviklingshemmede, NOAS – Norsk organisasjon for asylsøkere, Care Norge, Redd Barna.

En stillingsutlysning i Transit Magasin inkluderer:

  • Stillingsannonse på forsiden av TransitMagasin.no, med egen unik URL.
  • Plassering i søkbar stillingsdatabase.
  • Plassering i alle våre nyhetsbrev, her sendes deres utlysning rett i e-postboksen til 2.000 abonnenter.
  • Distribusjon i landets viktigste Facebook-gruppe for Ledige stillinger i grønne og globale organisasjoner.
  • Distribusjon i våre nyhetsbrev og i våre sosiale medier-kanaler (Facebook, Twitter, instagram, LinkedIn).
  • Large-pakken inkluderer betalt annonsering på Facebook, noe som garanterer spredning til en stor andel av våre lesere.

Pris 2.750 / 5.500 / 7.500 (eks. mva.) for hele utlysningsperioden. For kunder med fast avtale tilbys alltid rabatter.

Merk: Transit Magasin tilbyr alltid gratis stillingsannonser for praktikantstillinger og frivillige, men da uten distribusjon i nyhetsbrev eller sosiale medier.

NYHET! Nå kan du legge ut utlysninger selv

Transit magasin er NGOenes og sivilsamfunnets uavhengige magasin. Transit Magasin drives etter magasinets formålsparagrafRedaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Transit Magasin er medlem av Fagpressen.

SE OGSÅ: Ytterligere annonseinfo

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT