Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

SOS Méditerranée blant vinnerne av «den alternative fredsprisen»

Fire aktører er vinnere av årets Right Livelihood Award. Blant vinnerne er SOS Méditerranée, som drifter et norsk redningsskip i Middelhavet.

Den kenyanske miljøverneren Phyllis Omido, den ghanesiske rettighetsaktivisten Eunice Brookman-Amissah og den kambodsjanske organisasjonen Mother Nature er de øvrige vinnerne. Prisvinnerne bærer vitnesbyrd om verdens utallige lidelser, skriver organisasjonen Right Livelihood. – Right Livelihood-prisvinnerne stiller opp for å redde liv, bevare naturen og ivareta verdigheten og levebrødet til mennesker rundt om i verden, skriver juryen. – Utrettelig innsats Prisen ble etablert i 1980 av den tysk-svenske filantropen Jakob von Uexküll, og målet med prisen er å hedre og støtte dem som tilbyr praktiske og eksemplariske […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT