Brexit sett fra Belfast – Annette Groth og Jan Erik Mustad har flyttet studioet til Nord-Irland

Anette Groth og Jan Mustad i Belfast. Foto: Britiskpolitikk.no
Annonse
Anette Groth og Jan Mustad i Belfast
Annette Groth og Jan Mustad i Belfast. Foto: Britiskpolitikk.no

PODKAST: I denne episoden av Pod Britannia handler det om brexit, grensespørsmålet, den omstridte backstopen og muligheten for en irsk gjenforening.

Britiskpolitikk.no har vært på reportasjetur i Nord-Irland og podkasten er tatt opp i Belfast. I studio: Annette Groth og Jan Erik Mustad.

Britiskpolitikk.no er et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!