Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Norsk student mottok drapstrusler etter å ha blitt identifisert av polsk propagandakanal. Svensk statsborger står bak

Visegrad 24 gikk nylig ut med navn og bilde på en norsk kvinne etter en pro-palestinsk demonstrasjon i Warszawa. Publiseringen gikk verden rundt og medførte at hun mottok drapstrusler. Sanna Marins dansevideo er også på listen over «avsløringer» fra Visegrad 24.

Navnet på nyhetskanalen er kanskje ukjent for de fleste. Men avsløringene Visegrad 24 har stått bak har skapt overskrifter og sterke reaksjoner verden over; Sanna Marins dansevideo, en norsk student med anti-Israel-plakat, og en Hamas-tatovert sykepleier på Sunnmøre. Visegrád 24 startet opp i begynnelsen av 2020, først som en Twitter-konto og med tydelig profil som pro-Ukrainsk:  — Visegrád 24 har lite eller ikke noe egenprodusert innhold, men bruker video- og bildemateriale fra andre. De har profilert seg kraftig på innhold fra Russlands krig mot Ukraina, […]

For å lese denne må du ha registrert konto

Denne artikkelen er gratis å lese. Logg inn med Vipps

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT