Georgia drømmer videre. Slik kan Zurabisjvilis første år som president oppsummeres

Georgias president Salomé Zurabisjvili, med en bakgrunn av georgiske og amerikanske flagg, under et intervju med The Washington Times i september 2019, i New York. Tilpasning vestover har pågått i mange år. Foto: Giorgi Abdaladze / Wikimedia / CC BY-SA 4.0
Annonse
Det er snart et år siden Salomé Zurabisjvili overtok presidentstolen i Georgia som første kvinnelige statsoverhode. Det har vært et minneverdig år.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. Velg blant Abonnement, Årsabonnement eller 24 timers tilgang. Allerede abonnent? log in
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!