Yngve Kristiansen er konstituert generalsekretær i Regnskogfondet

Yngve Kristiansen. Foto: Regnskogfondet
Annonse

Etter at Øyvind Eggen på kort varsel gikk av som generalsekretær etter uro i organisasjonen, har Regnskogfondet inntil videre konstituert nestleder Yngve Kristiansen som ny generalsekretær.

Regnskogfondet skriver på sine nettsider at styret har satt i gang prosessen med å rekruttere ny generalsekretær.

Samtidig gis det en kort forklaring på situasjonen som førte til at Eggen sa opp stillingen:

«Dette skyldes utfordringer knyttet til samarbeidet i ledergruppen i organisasjonen over tid som ikke lot seg løse, og som førte til at styret ikke lenger hadde tillit til Eggens håndtering av dette», heter det i meldingen.

Eggen berømmes for å ha levert gode resultater og en positiv vekst, «både på prosjektsiden og i synlighet, økonomi og inntekter og politisk påvirkning.» Organisasjonen sier seg lei for det som har skjedd, men vil se framover. Eggen blir ønsket lykke til videre.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar