Her er noen av oss som skriver og redigerer i Naturpress og Transit magasin.
Her er noen av oss som skriver og redigerer i Naturpress og Transit magasin.

Naturpress og Transit magasin gir deg både daglige nyhetsoppdateringer og lange reportasjer. Marstilbud – halv pris på årsabonnement!

Les eksempler på vår journalistikk – klikk på de blå boksene.

Naturpress oppdateres daglig med flere saker; nyhetssaker om klima, miljø, klassisk naturvern, biologisk mangfold, forurensing, forbrukerstoff og teknologisk utvikling. Og litt featurestoff.

Transit magasin tar det globale perspektivet og leverer artikler og reportasjer fra inn- og utland. Det handler blant annet om utenrikspolitikk, bistand, konflikt, miljø, utvikling og fredsarbeid. Ambisjonen er å levere reportasjer, analyser og ytringer – med tro på kunnskap, innovasjon og teknologi som verktøy for en globalisert verden.

Flere av frilanserne er stasjonert i utlandet, eller reiser ofte ut.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

Begge publikasjonene arbeider etter pressens Vær varsom-plakat og Redaktør-plakaten. Transit magasin og Naturpress er politisk og økonomisk uavhengige aviser. Transit magasin er medlem av Fagpressen og Naturpress søker medlemskap i 2020.

Mesteparten av innholdet må man være abonnent for å få lese. Nå kan du få tilgang til alt innhold i begge avisene for prisen av ett abonnement, kr. 129,- pr mnd, eller kr. 1.290,- i året.

Dette får du:

  • Full tilgang til alt innhold på Transit magasin
  • Full tilgang til alt innhold på Naturpress
  • 2 nyhetsbrev i uka fra begge avisene (så slipper du å gå glipp av saker)
  • Gratis inngang på våre arrangementer

KLIKK UNDER FOR BESTILLING:

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!