Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Den viktigste stillingsbasen for grønne og globale virksomheter

Stillingsutlysninger som treffer de rette kandidatene: Transit Magasin har de siste årene etablert bransjens beste tjeneste for stillingsutlysninger.

(DETTE ER EN ANNONSE)

Mange av Transit Magasins lesere er innom spesielt for å se etter ledige stillinger. Vi opplever økende etterspørsel fra både annonsører og jobbkandidater.

Transit Magasin er det uavhengige bransjemagasinet for norske organisasjoner, bedrifter og virksomheter som jobber innen humanitær sektor og ideelle organisasjoner.

En stillingsutlysning i Transit Magasin når potensielt over 10.000 lesere hver måned. Minst like viktig er den distribusjon som deres utlysning får i våre nyhetsbrev og i våre sosiale medier-kanaler. Vi forvalter deres stillingsutlysning med engasjement for å nå ut til flest mulig.

Våre lesere er globalt engasjerte mennesker. Våre lesere jobber med eller er spesielt interessert i emner som menneskerettigheter, klima- og miljø, freds- og sikkerhetspolitikk, bistandspolitikk, utdanning, global helse, økonomi, demokrati og sosial utvikling.

Derfor er sannsynligheten høy for at globalt engasjerte virksomheter når de rette kandidatene i våre kanaler. I motsetning til Finn-annonser når også vi mennesker som ikke aktivt leter etter en ny jobb, men som er høyt kvalifiserte kandidater som kan bli fristet av en mulighet hos dere.

TA KONTAKT! Ann Kristin Haugen på e-post ann-kristin@a2media.no eller per telefon +47 418 12 132.

En stillingsutlysning i Transit Magasin inkluderer:

  • Stillingsannonse på TransitMagasin.no med egen unik URL.
  • Plassering i søkbar stillingsdatabase.
  • Plassering i alle våre nyhetsbrev.
  • Distribusjon i landets viktigste Facebook-gruppe for Ledige stillinger i grønne og globale organisasjoner.
  • Distribusjon i våre nyhetsbrev og i våre sosiale medier-kanaler.
  • Large-pakken inkluderer betalt annonsering på Facebook, noe som garanterer spredning til en stor andel av våre lesere.

Pris 5.500 / 7.000 (eks. mva.) for hele utlysningsperioden. For faste kunder tilbyr vi gode rabatter og bedriftsabonnenter med 5+ abonnement på Transit Magasin får alltid 15% rabatt.

Merk: Transit Magasin tilbyr alltid gratis stillingsannonser for praktikantstillinger og frivillige, men da uten distribusjon i nyhetsbrev eller sosiale medier.

NYHET! Nå kan du legge ut utlysninger selv

Transit magasin er NGOenes og sivilsamfunnets uavhengige magasin. Transit Magasin drives etter magasinets formålsparagrafRedaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Transit Magasin er medlem av Fagpressen.

SE OGSÅ: Ytterligere annonseinfo og medieplan

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT